Busreizen

4, 5, 8 of 10-Daagse reizen met een luxe touringcar!

WAAROM EEN BUSREIS?

Goedkoop, comfortabel en ontspannen afreizen naar uw favoriete bestemming?

JS-travel staat klaar om uw busreis te verzorgen. Onze luxe touringcars brengen u naar de mooiste bestemmingen in zowel binnen- als buitenland. Of het nou gaat om een seniorenreis naar de Spaanse zon, een lang weekend met vrienden naar de Zwitserse sneeuw of een stedentrip met de personeelsvereniging, geen enkele busreis is ons te gek. Waar u ook heen wilt; wij regelen het voor u.

Comfortabele busreis
Gaat u op busreis met JS-travel? Dan bent u verzekerd van modern en comfortabel vervoer. Onze luxueuze touringcars zijn standaard uitgerust met airco, cd- en dvd-speler, koffiezetapparaat en geluidsinstallatie. Ook is er een koelkast en een toilet aanwezig. Om ervoor te zorgen dat u tijdens de busreis beschikt over voldoende beenruimte, kunnen wij de ruimte tussen de fauteuils eenvoudig voor u aanpassen. Zo bent u altijd verzekerd van een zo comfortabel mogelijke reis. Wel zo prettig!

ONS AANBOD

Prijs: Op aanvraag

Prijs: Op aanvraag

Prijs: Op aanvraag

Prijs: Op aanvraag

Een busreis op maat?

Wilt u meer informatie over een busreis of kunt u nog wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van een eigen busreis?
Dan helpen wij u graag. Neem voor de mogelijkheden of een offerte geheel vrijblijvend contact met ons op.

ONZE CHAUFFEURS

Een vlekkeloze busreis met professionele chauffeur

Voor al onze busreizen maken wij gebruik van diverse opstapplaatsen in Nederland. Hier verzamelen we bij vertrek én wordt u na afloop van de busreis ook weer afgezet door een van onze professionele chauffeurs.
Zij zorgen er niet alleen voor dat u plezierig, veilig en zonder oponthoud op uw favoriete vakantiebestemming aankomt, maar doen tijdens de busreis ook dienst als gastheer én reisleider. Zo heeft u tijdens de busreis alles binnen handbereik.