Dagtochten

Er een gezellig dagje tussenuit met de voetbalvereniging, familie of schoolklas?

DAGTOCHTEN

Er een gezellig dagje tussenuit met de voetbalvereniging, familie of schoolklas? JS-travel helpt u graag bij het organiseren van een onvergetelijke dagtocht!

Met een van onze luxe touringcars vervoeren wij uw gezelschap veilig en comfortabel naar een door u gekozen bestemming. Een dag skiën in Oostenrijk, een schoolreisje naar de Efteling of een personeelsfeest in hartje Amsterdam: het is helemaal aan u.

Organiseren van een dagtocht
Kunt u nog wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van een dagtocht óf ziet u het niet zitten om zelf een dagtocht te organiseren voor een grote groep mensen? Dan nemen wij dat bij JS-travel graag van u over. We hebben alleen een budget, datum en eventuele voorkeurslocatie nodig. De rest wordt door onze professionele medewerkers tot in de puntjes voor u geregeld; van de busreis, een plezierige activiteit tot een eventuele hotelovernachting. Het enige wat u hoeft te doen is achteroverleunen en samen met uw gezelschap genieten van de onvergetelijke dagtocht.

VOORBEELDEN VAN DAGTOCHTEN

JS-travel heeft in de loop der jaren met veel plezier dagtochten georganiseerd voor bedrijven, verenigingen en scholen. Voorbeelden van dagtochten:

Dagtocht Giethoorn

Dagtocht Amsterdam

Dagtocht Valkenburg

Dagtocht Oostenrijk

 Kerstmarkt Hamburg

Een dagtocht op maat?

Benieuwd of we naar uw favoriete stad, bestemming of activiteit afreizen? Of wilt u gebruik maken van onze diensten voor het organiseren van uw eigen dagtocht?
Neem gerust contact op voor het bespreken van de eventuele mogelijkheden voor een dagtocht op maat.