Over ons

Op zoek naar een touringcar voor uw wintersportvakantie, schoolvervoer naar de Apenheul of stedentrip naar Berlijn? Dan zit u bij JS-travel goed!

OVER JS-TRAVEL

Op zoek naar een touringcar voor uw wintersportvakantie, schoolvervoer naar de Apenheul of stedentrip naar Berlijn? Dan zit u bij JS-travel goed!

Onze comfortabele touringcars brengen u naar de mooiste bestemmingen in zowel binnen- als buitenland. Of het nou gaat om een dagtocht, schoolreis, meerdaagse reis of vervoer naar een discotheek; met meer dan vijftien jaar ervaring in het vak maakt JS travel van iedere busreis een succes.

Service
JS-travel zorgt er niet alleen voor dat u veilig, comfortabel en plezierig van A naar B reist, maar helpt u ook met het samenstellen van uw busreis. In goed overleg wordt een voorstel gemaakt waarbij uw wensen altijd op nummer één staan. Deze nauwe betrokkenheid zorgt ervoor dat we uw busreis tot in de puntjes kunnen uitwerken. Onze enthousiaste chauffeurs nemen vervolgens met plezier het stokje van ons over om ook van de reis een onvergetelijke ervaring te maken.

Onze touringcars
Wij beschikken bij JS-travel over verschillende touringcars waarmee we zowel grote als kleine groepen kunnen vervoeren. Om ervoor te zorgen dat u zo comfortabel mogelijk reist met JS-travel, kunnen wij de bussen geheel naar wens voor u aanpassen. Zo bestaat er de mogelijkheid om meer beenruimte te creëren mochten reizigers daar behoefte aan hebben. Daarnaast zijn al onze bussen voorzien van een cd- en dvd-speler, koffiezetapparaat, airco, koelkast en toilet.

Wij bieden bij JS-travel een groot en gevarieerd aanbod aan busreizen. Voor andere vragen of het opstellen van een geheel vrijblijvende offerte bent uiteraard ook van harte welkom. Als u van te voren even belt, zorgen wij dat de koffie klaar staat. Wij hopen u binnenkort tijdens een van onze busreizen te mogen begroeten.

Aanbod busreizen JS-Travel

 Schoolreizen
 Dagtochten
 Meerdaagse reizen
Zorgreizen
 Uitgaansvervoer
Bedrijfsfeesten
 Evenementen

Diensten op maat?

Neem gerust contact met ons op.