Uitgaansvervoer

Uw vrijgezellenfeest, bruiloft of personeelsuitje goed beginnen

UITGAANSVERVOER

Uw vrijgezellenfeest, bruiloft of personeelsuitje goed beginnen? Wij verzorgen graag uw uitgaansvervoer met onze feestelijke partybus.

Deze omgebouwde lijnbus brengt u niet alleen naar de plaats van bestemming, maar maakt ook van de reis één groot feest. Of het nu gaat om een ritje naar een festival, discotheek of bruiloft, wij zorgen dat u veilig en geheel in stemming uw locatie bereikt. Uw feest begint zodra onze partybus voorrijdt!

Van alle gemakken voorzien
Onze partybus is hét ideale uitgaansvervoer voor zowel jong als oud. De bus biedt plaats aan ruim honderd feestgangers en is van alle gemakken voorzien.

Alcoholische dranken
De ijskasten in onze partybus worden voor vertrek rijkelijk gevuld met een ruim assortiment aan alcoholische en non-alcoholische drankjes om iedereen in de bus van een ijskoude versnapering te voorzien. Er is echter ook een mogelijkheid om de drankconsumptie zelf te verzorgen. Informeer hiervoor bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Onze partybus beschikt over:

Moderne geluidsinstallatie
Rookmachine
Lasershow
Partyverlichting
Airco
Toilet

UITGAANSVERVOER OP MAAT?

Groepsvervoer voor een bedrijfs uitje, themafeest, vriendengroepen of vervoer naar een festival. In de party bus begint het feest al bij vertrek!

Uitgaansvervoer op maat

Heeft u specifieke wensen voor uw uitgaansvervoer? De feestmogelijkheden met onze partybus zijn eindeloos. Van uw eigen biertap aan boord van onze partybus, een DJ die de muzikale stemming erin brengt, het plaatsen of verplaatsen van stoelen tot het schenken van cocktails; u kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor u. Schroom vooral niet om al uw ideeën over uw ideale uitgaansvervoer met ons te delen. Wij denken graag mee over de invulling van uw feestelijke rit.

Offerte uitgaansvervoer

Heeft u vragen over het uitgaansvervoer bij JS-travel? Zijn er specifieke wensen óf wilt u onze partybus eerst een keertje van binnen bekijken?
Neem dan gerust contact met ons op. Voor het direct boeken van onze partybus of het opstellen van een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard ook bij ons terecht.