Zorgreizen

Een kind met een beperking op vakantie laten gaan? Dat kan bij JS-Travel!

ZORGVAKANTIE

Een kind met een beperking op zorgvakantie laten gaan? Dat kan bij JS-Travel!

JS-travel organiseert samen met X-tra Outdoor speciale zorgreizen voor kinderen met een beperking. Denk hierbij aan kinderen met een lichamelijke- of verstandelijke beperking, maar bijvoorbeeld ook kinderen met autisme, PDD-nos of gedragsproblemen. Tijdens deze zorgreizen worden ouders tijdelijk ontlast en kunnen kinderen genieten van de vakantie van hun leven.

Professionele hulpverleners zorgreizen
Of uw kind nou slecht ter been is, veel structuur nodig heeft gedurende de dag of extra begeleiding prefereert tijdens sportieve activiteiten; tijdens de zorgreizen staat er dag en nacht iemand voor ze klaar. Wij beschikken over een team van gediplomeerde zorgverleners die ervoor zorgen dat het uw kind aan niets ontbreekt tijdens onze zorgreizen. Zo kunt u uw kind met een gerust hart op vakantie laten gaan.

Vervoer zorgreizen
Al vijf jaar verzorgt JS-travel met plezier het vervoer tijdens deze zorgreizen van X-tra Outdoor. Met onze comfortabele touringcars brengen we deze kinderen, in de leeftijd van tien tot zestien jaar, naar de meest uiteenlopende bestemmingen variërend van een wintersportvakantie tot een weekje in de Franse Alpen. Mocht het noodzakelijk zijn dan kunnen onze touringcars worden aangepast aan de behoeftes van de kinderen.

Zorgreizen geschikt voor mijn kind?

Benieuwd of één van onze zorgreizen geschikt is voor uw kind?
Neem dan gerust contact met ons op. Samen met X-tra Outdoor kijken wij graag naar de vakantiemogelijkheden voor u én uw kind.